PopEats-konseptet kan være serveringsbransjens hemmelige våpen


Korona-pandemien har satt kniven på strupen for mange i serveringsbransjen. Tusener av mennesker og bedrifter kjemper nå en innbitt kamp for å overleve. For mange handler det nå om å tenke nytt, prøve ut nye ideer og konsepter og gjøre det de kan for å ta vare på eksisterende kunder mens de samtidig leter etter nye.


Markedsføring er viktigere enn noen gang, men markedsføring koster penger. Og de aller færreste kan skryte av et overskudd etter 2020. Men hva om du hadde et hemmelig våpen? Hva om du hadde en markedsføringsarena hvor du kunne vise deg frem og tilby kundene dine noe helt spesielt, uten at det var store økonomiske risikoer knyttet til det?


PopEats er en markedsføringsarena for lokale, regionale og nasjonale restauranter som ønsker å vise seg frem på en ny plass i en begrenset periode. Som ditt midlertidige restaurantlokale har du alt du trenger for å vise frem kokketalentene dine. Kontaineren vår er mobil og kan relativt enkelt flyttes fra et sted til et annet. Den er selvforsynt med strøm, vann og avløpstank, men kan også kobles på lokalt strøm- og vann/avløpsnett. Tillatelser og løyver tar vi oss av. Og selvfølgelig vil det være navnet og logoen til bedriften din som pryder fasaden.


Ved å plassere miniutgaven av restauranten din i vakre omgivelser der hvor folk befinner seg, kan søkelyset rettes mot det du har å tilby. Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg med å skille deg ut fra mengden. Skap minneverdige opplevelser for kundene dine, slik at de stiller seg på din side i din kamp for å overleve.


info@popeats.no

(+47) 959 41 901

34 views0 comments

Recent Posts

See All