Til deg som bærer på en drøm


Du har ideen klar. Familie og venner har hørt deg snakke om dette lenge nå. Mange timer har gått med på å regne frem og tilbake over kostnader, risiko, tidsforbruk og egen arbeidskapasitet. Og alt virker overkommelig, det er ikke usannsynlig at du sitter på noe helt spesielt. Noe du bør dele med omverdenen. Og du liker virkelig tanken.


Men så var det den hersens tvilen da. Hva om kostnadene blir større enn hva du har planlagt? Hva om teamet du har valgt ut ikke klarer å samarbeide? Og kanskje det verste spørsmålet som gnager: Hva om ideen ikke er så bra likevel, og ingen er interessert i det du har å tilby?


Men hva om du kunne ha fått prøve ut konseptet ditt på forhånd uten de store utgiftene? Hvis du kunne teste ut nye markeder, nye områder, nytt klientell, før du forpliktet deg? Hvis du kunne kjørt et tidsbegrenset prosjekt, hvor alle fikk sjansen til å samarbeide, med minimal risiko?


Vi i PopEats har tenkt mye på dette. Vi vet hvor skummelt det kan være å satse på noe nytt. Og vi vet også hvor utrolig spennende og givende det er når det lykkes! Vi vil gjerne hjelpe deg med å føle det samme, ved å eliminere noe av det som skremmer deg. Så ta kontakt med oss for å lære mer om hva PopEats kan gjøre for deg og din idé. Vi gleder oss til å hjelpe deg i gang!


info@popeats.no

(+47) 959 41 901

10 views0 comments

Recent Posts

See All